Zsarival zöldben

 2012.03.31. 13:40

 Sziasztok, jó hogy újra találkozunk! Tegnap Zsarin lovagoltam, őt majd a bemutatójában később részletesebben fogjátok majd megismerni. Zsari sárga szőréhez tökéletesen passzol a zöld, így úgy gondoltam, felvehetnék egy zöld pulcsit, majd Zsarnokra felrakom zöld nyeregalátétét és szintén lzöld fásliját. Tökéletesen illettünk egymáshoz! Úgy döntöttem most már mindig így fogok lovagolni Zsarin!

Tipp: Nézd meg, milyen szín illik leginkább lovadhoz, ez jobb ha szín alapján működik. A kiválasztott színből keress magadnak nyeregalátétet és fáslit a sportboltokban ,például mint a Decathlonban, de még jobb ha van. Mikor már megvan a ló, jöhet saját magad. Keressél magadnak egy olyan színű, lovaglásra alkalmas pólót nyárra, és egy ugyanolyan színű pulcsit mikorra már hideg van. Vegyed egy lovaglásnál fel, és készen is vagy!

Sziasztok, most búcsúznom kell, remélem hamarosan találkozunk! Jázi

 

Címkék: zöld zsarnok lódivat

A bejegyzés trackback címe:

https://gesaesszello.blog.hu/api/trackback/id/tr14351975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása